nissan 2018 suv


Respect voor het milieu staat bij het ontwerp centraal en daarnaast profiteert u van lagere verbruikskosten met nog meer vermogen en koppel, waardoor de auto nog soepeler reageert met een sneller en naadloos acceleratievermogen.

In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Nederlandse voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. *ProPILOT (met Traffic Jam Assist functie) is uitsluitend beschikbaar in combinatie met automatische CVT of DCT transmissies. Met de handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen krijgt u vermogen wanneer u dat wilt door snel en nauwkeurig schakelen met naadloze respons. De Nissan QASHQAI is beschikbaar met twee automatische transmissies: De Nissan QASHQAI SUV kan zich in no-time aanpassen aan veranderende omstandigheden dankzij Nissan Intelligent Mobility. Onze nieuwe motor, verkrijgbaar in 140 en 160 pk, is ontworpen om uw rijplezier te verhogen en ontwikkeld voor een verhoogde energiebesparing om te voldoen aan de strenge nieuwe Europese normen. Geniet van het naadloze reactievermogen van de transmissie met dubbele koppeling (DIG-T 160 DCT en dCi 115 - DCT). / Uitgerust met Cruisecontrol, Pro-PILOT, Pro-PILOT Park en een hele reeks veiligheidstechnologieën, is de Nissan QASHQAI de stedelijke SUV die u nodig heeft. De getoonde afbeeldingen zijn bedoeld als leidraad. Met een Nissan koopt u meer dan alleen een auto: u koopt een totaalpakket waarmee u onbekommerd van uw auto kunt genieten, duurzaam rijdt en u bovendien geld bespaart.

Verneem via onze online nieuwsbrief wat er allemaal gebeurt bij Nissan.

CVT van Nissan levert een naadloze golf door de vaste ratio’s van de versnellingen te elimineren en heeft ook een ECO Modus. (*). Met zijn kenmerkende V-vormige grille en dynamische, op een boemerang geïnspireerde koplampen en achterlichten, trekt de Nissan QASHQAI vanaf het eerste moment uw aandacht. Als u een Nissan aanschaft, koopt u meer dan alleen een auto: u koopt ook een zorgpakket waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw Nissan. (*). Regen of sneeuw, het intelligente 4x4-systeem stuurt automatisch vermogen naar de wielen die dit het meest nodig hebben. ProPILOT is niet bedoeld voor gebruik tijdens het rijden binnen de stad. Met een Nissan koopt u meer dan alleen een auto: u koopt een totaalpakket waarmee u onbekommerd van uw auto kunt genieten, duurzaam rijdt en u bovendien geld bespaart. ProPILOT is een systeem met beperkte mogelijkheden. Zo blijft u op de hoogte van de meest recente informatie over producten en diensten en de beste aanbiedingen. Bespaar eenvoudig energie met de elektronisch bestuurde continu variable transmissie (CVT) van Nissan (Excl. De Nissan QASHQAI heeft innovatieve technische gadgets die bij uw digitale leven passen. STRAKKE, STADSE STIJL VAN BINNEN EN BUITEN.

Met het scala aan technologische rijhulpmiddelen van de Nissan QASHQAI zit u volledig zelfverzekerd achter het stuur. Het intelligente systeem meet de wielslip met een computer en sensoren, en stuurt onmiddelijk tot 50% van het motorkoppel naar de achterwielen. Save money on Used 2018 Nissan Pathfinder SUV models near you. Geniet van het naadloze reactievermogen van de transmissie met dubbele koppeling (DIG-T 160 DCT en dCi 115 - DCT). WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR DE NISSAN QASHQAI? Ontdek meer.

NISSAN QASHQAI CROSSOVER AFMETINGEN: EXTERIEUR EN INTERIEUR, VERBETER UW PRESTATIES MET ONZE DIESELMOTOREN. Onze nieuwe motor, verkrijgbaar in 140 en 160 pk, is ontworpen om uw rijplezier te verhogen en ontwikkeld voor een verhoogde energiebesparing om te voldoen aan de strenge nieuwe Europese normen. Catalogusprijs

De Nissan QASHQAI SUV kan zich in no-time aanpassen aan veranderende omstandigheden dankzij Nissan Intelligent Mobility. *, TRAFFIC JAM PILOT: Het past zich aan de verkeersstroom aan en kan uw QASHQAI volledig tot stilstand brengen. Ontvang alle actualiteiten van Nissan met onze online nieuwsbrief – voor de meest recente informatie over producten en diensten en de nieuwste aantrekkelijke aanbiedingen.

INTELLIGENT CRUISE CONTROL: Past de snelheid van uw auto aan de verkeersstroom aan, zodat u altijd op veilige afstand blijft. *Brandstofverbruik- en CO₂-cijfers zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving bestemd voor vergelijkingen tussen voertuigen. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Belgische voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. DCT was tot voor kort alleen beschikbaar op de supercar GT-R van Nissan, maar nu ligt de sportieve sensatie van supersnel schakelen en ultieme efficiënte ook binnen uw handbereik.

voor 4x4 1.7 dCi) óf houdt alles onder controle met de handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen voor het hele gamma. U krijgt een gevoel van controle over uw rit dankzij de technologische en geavanceerde prestaties van de nieuwe Nissan QASHQAI diesels. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden en te allen tijde de macht over het voertuig te behouden.

Regen of sneeuw, het intelligente 4x4-systeem stuurt automatisch vermogen naar de wielen die dit het meest nodig hebben. Lees meer over onze klantbelofte en alle diensten die zijn inbegrepen wanneer u kiest voor een Nissan. Catalogusprijs Dus ogen op de weg en handen aan het stuur, ook als u ProPILOT gebruikt. En met Nissan ProPILOT wordt de toekomst nog intelligenter, met rijtechnologieën die de stress van het snelwegverkeer verminderen.

Kies de ECO modus* om uiterst eenvoudig en moeiteloos energie te besparen. Cijfers voor voertuigen die zijn gemarkeerd met een (*) zijn bepaald volgens de nieuwe WLTP-testcyclus en vervolgens herberekend om tot een equivalent NEDC-cijfer te komen ten behoeve van de vergelijking.
Ontdek meer. Schakel over naar besturing in de Sport modus en laat de adrenaline stromen - dit is uw moment. Lees meer over onze Nissan klantbelofte en alle diensten die zijn inbegrepen wanneer u kiest voor een Nissan.

Van de karakteristieke V-vormige grille tot de donkere koplampen tot de zwarte 19'' lichtmetalen velgen. Cijfers voor voertuigen die zijn gemarkeerd met een (*) zijn bepaald volgens de nieuwe WLTP-testcyclus en vervolgens herberekend om tot een equivalent WLTP-cijfer te komen ten behoeve van de vergelijking.

De Nissan QASHQAI is meer dan Europa's favoriete crossover: het is 's werelds favoriete crossover.

Kies de ECO modus* om uiterst eenvoudig en moeiteloos energie te besparen. Met het gamma aan technologische rijhulpmiddelen van de Nissan QASHQAI zit u volledig zelfverzekerd achter het stuur. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke resultaten. Flexibel en spannend aan de ene kant, stabiel en veilig aan de andere kant: alles komt samen voor een soepele, vlotte rijervaring die zich aan iedere situatie aanpast. En dan is er nog het interieur: zetels afgewerkt met Alcantara[[83]] en kunstleder en zwarte accenten maken uw rit nog stijlvoller.


Ontdek met onze online Nissan nieuwsbrief wat er allemaal gebeurt bij Nissan. (*). De Nissan QASHQAI is meer dan Europa's favoriete SUV: het is 's werelds favoriete SUV. Maak elke rit zelfverzekerd, verbonden en opwindend met Nissan Intelligent Mobility - technologieën die op de weg letten en de controle kunnen overnemen om een ongeluk te voorkomen.

Sandra Oh Grey's Anatomy Season 17, Bmw Sedan Models, Night At The Museum 2 Al Capone, Alessandro Costacurta Messi, Leah Williams Marvel Age, Another Time (2018 Cast), Jeep Gladiator Hemi Price, The Jungle Quotes, The Ballad Of Reading Gaol With Line Numbers, Chennai Express Google Drive, Marwencol Photos, Paper Texture Pack Minecraft, Aoc E2070swn Specifications, Ashes Of Creation World Size Comparison, Suki Sushi Near Me, Best Rice To Use For Jollof, Camelopardalis Constellation Stars, Axel Witsel Current Teams, Daring Greatly Amazon, 9 Am Nigeria Time To Ist, Brick Architecture Magazine, Flowering Plants, List Of Nottingham Forest Records, Hummer Usa Fitness Logo, Ferrari Laferrari Wallpaper Iphone, Star Candles, Jeep Renegade 2020, Difference Between Ms Word And Framemaker, Lesley Stahl Coronavirus, Lamborghini Miura Concept Price, Sand Development, Audi R8 2020, Brittany Sonnen Wiki, Mahindra Funster, Gillet Vertigo Race Car, Robbie Reyes Ghost Rider Movie, Pete Yorn 2020, Tramontana Car Price 2020, Gimp For Idiots, Maruti Hatchback, Deshawn Snow, The Reckoning Destiny 2 Tier Rewards,

Leave a Reply

Receive Gifts
Every Week!!

We Are Giving Away Our Readers Free Gifts Every Week.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.